Locale Altele
Luni, 8 Martie 2021
Luni, 8 Mar 2021
Turos Lóránd: cele mai importante sunt contactele personale cu alegătorii sătmăreni
Turos Lorand  - Vineri, 25 Noiembrie 2016

Vizitând localitățile județului Satu Mare, peste tot se remarcă necesitatea de a asigura condiții de trai la nivelul secolului XXI. Atât în orașe, cât și în localitățile rurale, viața oamenilor trebuie să fie la standarde europene. Acest lucru se va realiza doar atunci când vom gândi și vom munci pentru acest scop împreună.

Turos Lóránd, candidatul UDMR pentru Senat, a accentuat importanța întâlnirilor personale, atât cu cetățenii, cât și cu liderii comunităților locale pentru a cunoaște nevoile și proiectele locale.

”Îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii județului Satu Mare se poate realiza doar atunci când acționăm solidar pentru binele comunității. Nu ne asumăm lucruri imposibile, deși câteodată așteptările oamenilor se înscriu la acest nivel. Promitem deci lucruri care pot fi realizate prin eforturi comune și care sunt benefice tuturor. Astfel, una dintre condiții este ca veniturile realizate aici, împreună cu taxele percepute, să rămâne la nivel local, să nu ajungă în vistieria centrală, unde nu mai poate să fie controlată folosirea lor. Acest subiect este prioritar doar pentru UDMR, împreună cu problema comunităților rurale, deoarece viața acestora trebuie să fie îmbunătățită de stat” – a declarat Turos.

Propunerea UDMR prevede că îmbunătățirea nivelului de trai trebuie să înceapă la nivelul familiilor. În acest sens, măsurile propuse includ creșterea salarului minim de la 1.250 RON la 2.000 de RON, precum și reducerea TVA-ului aferent regiei de la 20% la 9%. Aceasta din urmă a fost implementată cu succes la propunerea UDMR în cazul prețului apei.

”Trebuie să demonstrăm că noi, sătmărenii, formăm o comunitate puternică, solidară și suntem dispuși să luptăm pentru scopurile noastre. În acest sens, o să folosesc fiecare ocazie să mă întâlnesc cu sătmărenii, deoarece funcția pe care o voi primi prin încrederea cetățenilor va fi folosită în interesul lor, în interesul tuturor comunităților” – a încheiat candidatul sătmărean pentru Senat.

Tags: comunitate  satmareni  turos lorand  
789 vizite
Distribuie pe