Locale Altele
Marti, 24 Noiembrie 2020
Marti, 24 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PNL mulțumește sătmărenilor și îi îndeamnă să iasă la vot duminică
Florin Răchitan  - Joi, 8 Decembrie 2016

Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ioan Rus, împreună cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat, Romeo Nicoară, respectiv Adrian Albu, au susținut joi ultima conferință de presă din această campanie electorală, prilej de a le mulțumi sătmărenilor pentru că i-au primit în case și de a-i îndemna să iasă duminică la vot.

“Ne cerem scuze dacă în dezbateri am deranjat pe cineva, dar vreau totodată să îi încredinţăm că am făcut asta numai şi numai pentru a ne face programul cât mai cunoscut, numai şi numai pentru a înţelege diferenţele între programul nostru şi programul PSD-ului, principalul nostru contracandidat. Sunt încredinţat după această campanie că PNL a reuşit să ofere cetăţenilor Sătmarului o echipă foarte bună, o echipă cu experienţă în administraţie, cu experienţă profesională, ceea ce este o garanţie pentru succesul şi promovarea proiectelor sătmărenilor în Parlamentul României “ - a declarat Ioan Rus.

Deputatul Romeo Nicoară a atras atenția că, potrivit opiniei sale, PSD pregăteşte un “furt” după alegerile locale, deoarece, potrivit informațiilor din cealaltă tabără, ar dori schimbarea legislaţiei astfel încât Liviu Dragnea să poată fi desemnat premier, chiar dacă are condamnare penală.

În schimb, “...PNL are un candidat asumat, deschis, onest, cinstit, pe Dacian Cioloş. Prin această schimbare pe care am început-o în 2014 prin câştigarea alegerilor prezindeţiale de către Klaus Iohannis vrem să implementăm o nouă politică în România. O politică a normalităţii, a decenţei, a bunului simţ, a respnsabilităţii” - a subliniat Romeo Nicoară.

La rândul lui, viceprimarul Adrian Albu a lansat un îndemn sătmărenilor să iasă la vot, deoarece “meciul se joacă pe teren, nu în tribune, iar acum trebuie să facem pași decisive pentru integrarea noastră în comunitatea europeană. Nu e mai puțin important faptul că peste doi ani vom sărbători centenarul României Mari și, așa cum în timpul Marii Uniri în fruntea României a fost un guvern de dreapta, așa ar trebui să fie și acum” – a încheiat Adrian Albu. 

Tags: multumiri  pnl  indemn  vot  
634 vizite
Distribuie pe