Locale Altele
Sambata, 25 Ianuarie 2020
Sam, 25 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Romeo Nicoară le răspunde puciştilor din PNL
Romeo Nicoară  - Vineri, 16 Decembrie 2016

După ce mai multe voci din interiorul Partidului Naţional Liberal au cerut în ultimele zile schimbarea conducerii organizaţiei judeţene sătmărene a acestei formaţiuni politice (care oricum e interimară n.r.), iar un grup strâns în jurul fostului candidat la Primărie, Adrian Cozma, face demersuri chiar pentru organizarea unor alegeri interne, proaspăt-alesul deputat Romeo Nicoară le răspunde într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook:

Rezultatul de la alegeri este pentru tot Partidul Național Liberal o invitație să regândim oferta partidului și să refacem punți pierdute cu oamenii. Cred că avem forța să convingem din nou, cu putere.

PNL va parcurge în următoarele luni, în întregul său, un calendar de reformă internă, așezat, în care toate vocile să fie auzite. Este un consens în PNL, la nivel național, să facem lucrurile rațional cu gândul la noul proiect politic. La sfârșit trebuie să ieșim uniți și cu un mesaj clar.

Este de asemenea un consens să nu continuăm un anumit fel de a face politică, cu ambiții personale. Acest lucru ne-a măcinat și s-a vazut atât la locale, cât și la parlamentare cât a dăunat. În plus, este nevoie să aplicăm criteriile de integritate pentru toată viața de partid, nu doar pentru candidați, pentru a fi consecvenți.

Faptul că unii colegi au continuat să gândească doar în termeni de tabere și grupulețe a afectat scorul PNL la Satu Mare. Sunt în continuare membri care gândesc nociv și doar pentru a specula niște supărări. Ei trebuie să se hotărască daca vor să meargă mai departe ca echipă sau aleg alt drum.

Nu putem fi mulțumiți cu rezultatele, însă trebuie să vedem și că PNL, la Satu Mare, a obținut un mandat de deputat și a rămas la un scor apropiat de locale, pe când în alte județe erodarea a fost mai accentuată.

Avem nevoie de soluții, de o refacere a legăturii cu oamenii, nu de ranchiună dăunătoare. Putem crește doar uniți. Îi chem pe toți liberalii din Satu Mare să sprijine și să se dedice unui nou proiect, care sa ducă PNL la guvernare cu un program bun.

Eu vă mulțumesc tuturor celor care ați lucrat cu suflet și viziune în acest an greu, de reconstrucție pentru PNL Satu Mare, și le mulțumesc sătmărenilor pentru încrederea acordată pe 11 decembrie.

Tags: raspuns  puci  nicoara  pnl  satu mare  
1006 vizite
Distribuie pe