Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parteneriat economic cu China, prin contribuția deputatei sătmărene Ioana Bran
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Marti, 9 Mai 2017

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, a primit marți vizita delegației Comisiei pentru afaceri externe a Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, condusă de Pan Yunhe, președintele comisiei.

În cadrul acestei întrevederi a avut loc un schimb de opinii despre stadiul actual de dezvoltare a relațiilor bilaterale politice, parlamentare, economice, comerciale și culturale, precum și despre posibilitățile de intensificare a acestora în viitor.

Totodată a fost subliniat interesul pe care ambele părți îl manifestă pentru realizarea și dezvoltarea unor proiecte de cooperare economică în domenii precum cel al energiei, transporturilor, infrastructurii, agriculturii și industriei informatice.

Între România și Republica Populară Chineză există un istoric în ceea ce privește colaborarea, dorindu-se continuarea relațiilor ȋn cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare cu China, în special în domeniile economice (energie, transporturi, agricultură, telecomunicații) - obiectiv reflectat în Programul de guvernare.

Pe durata întrevederii, interlocutorii au realizat și o trecere în revistă a viitoarelor evenimente aflate pe agenda comună a celor două țări, cum ar fi Târgul de energie în formatul 16+, primul eveniment de anvergură organizat de Centrul pentru dialog și cooperare în domeniul energiei 16+1, și vizita viceprim-ministrului Grațiela-Leocadia Gavrilescu în China pentru a participa la Forumul de cooperare internațională „O centură, un drum” .

Tags: cooperare  economica  china  romania  ioana bran  
1205 vizite
Distribuie pe