Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii din Nord-Vestul țării îl susțin pe Ludovic Orban la președinția partidului
Florin Răchitan  - Luni, 29 Mai 2017

Trei primari de municipii din partea de Vest a Transilvaniei și mai multe personalități ale Partidului Național Liberal, inclusiv candidatul la președinție Viorel Cataramă, au fost prezenți luni la Satu Mare, la ședința Comitetului Director Județean al acestei formațiuni politice.

La întrunire au participat toți președinții organizațiilor locale ai PNL din județul Satu Mare, precum și delegații la sătmăreni la Congresul Național care va avea loc la mijlocul lunii iunie la București și la care va fi ales noul președinte al partidului pentru următorul mandate.

Liberalii sătmăreni i-au avut alături pe primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, cel al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, precum și edilul-șef al municipiului Arad, Gheorghe Falcă, ei îndemnându-și colegii să voteze susținerea lui Ludovic Orban pentru șefia partidului, ceea ce s-a și întâmplat, potrivit declarațiilor președintelui Organizației Județene PNL, Adrian Albu.

“De ce am ales să îl susţinem pe Ludovic Orban? Este un om experimentat, care cunoaşte PNL și pe primarii noştri, are o experienţă care îl califică să fie unul dintre liderii care va duce PNL în anii următori înainte, în aşa fel încât să putem oferi soluţii pentru ţara noastră, în sensul modernizării ei cu o viteză mult mai mare” - a declarat Ilie Bolojan.

Tags: liberali  sustinere  ludovic orban  
1005 vizite
Distribuie pe