Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pensionarii felicitați de PSD cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor
Florin Răchitan  - Joi, 28 Septembrie 2017

Conducerea Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat a organizat joi, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor, un eveniment în cadrul căruia i-a felicitat pe membrii Organizației de Seniori a acestei formațiuni politice.

În deschidere, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca le-a mulțumit pensionarilor pentru tott ceea ce au făcut pentru societatea în care trăim: ”Pentru noi sunteți niște modele. Eu, în numele meu personal, în numele colegilor mei, vreau să vă mulțumim pentru că existați, vreau să vă mulțumim pentru că sunteți nucleul dur al Partidului Social Democrat. Dacă efortul dumneavoastră nu era semnificativ, cred că niciunul dintre noi, astăzi, nu puteam să spunem că suntem primari, parlamentari, consilieri județeni”.

La rândul lui, senatorul Gabriel Leș a avut cuvinte de laudă pentru pensionari: ,,Ceea ce facem aici, astăzi, nu trebuie să fie pentru dumneavoastră o obligație și aș vrea să vă spun că ne simțim onorați pentru ceea ce sunteți dumneavoastră, pentru ceea ce ați făcut pentru noi, pentru eforturile pe care le-ați depus pentru Partidul Social Democrat. Vă iubesc, vă respect și vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și aș vrea să vă asigur că activitatea mea și a colegilor mei va fi exact așa cum am promis în programul de guvernare”.

În final, membrii Organizației de Seniori au primit diplome din partea conducerii PSD.

Tags: ziua  pensionari  psd  
1115 vizite
Distribuie pe