Locale Altele
Luni, 16 Mai 2022
Luni, 16 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PES Activists din Satu Mare se pregătesc pentru preluarea președinției Uniunii Europene
PSD Satu Mare  - Sambata, 28 Octombrie 2017

La sediul PSD Satu Mare a avut loc sâmbătă reuniunea regională a membrilor PES Activists România din cele șase județe din Nord-Vestul țării.

La eveniment au participat președintele PES Activists România, Victor Negrescu - ministru delegat pentru Afaceri Europene și Janina Sitaru – secretar național al PES și secretar general al Parlamentului European.

Gazde au fost deputatul Bran Ioana și președintele PES Satu Mare, consilierul local Ciprian Craciun, alături de alți membri ai organizației.

Tema reuniunii a fost ”Noi și UE – președinția României la Consiliul Uniunii Europene”, în contextul în care România va prelua, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, responsabilitatea Președinției uneia dintre cele mai importante instituții.

Deținerea Președinției Consiliului UE va fi o premieră pentru țara noastră și o oportunitate de a demonstra capacitatea de a îndeplini o sarcină atât de importantă printr-o bună planificare și coordonare la nivel național precum și un dialog susținut cu instituțiile UE și statele membre ale Uniunii Europene.

Tags: pes  activists  satu mare  
1068 vizite
Distribuie pe