Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O zi cu deputatul tău, sătmăreanca Ioana Bran - VIDEO
Camera Deputaților  - Miercuri, 22 Noiembrie 2017

În cadrul primei ediţii a proiectului "O zi cu deputatul tău", deputatul Ioana Bran prezintă câteva dintre coordonatele principale ale activităţii sale, din posturile de Secretar al Biroului Permanent şi de membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Astfel, programul obişnuit de lucru, pe parcursul unei săptămâni, include participarea la şedinţa Biroului Permanent din fiecare zi de luni, la sfârşitul căreia deputata, în calitate de Secretar responsabil de relaţia cu presa, prezintă principalele decizii adoptate în şedinţa curentă, participarea la şedinţa grupului parlamentar din care face parte şi, tot în fiecare luni, participarea la şedinta plenului Camerei Deputaţilor.

În continuare, ziua de marţi aduce o nouă şedinţă de plen, cu dezbateri şi vot final, apoi şedinţa Biroului Permanent şi lucrările comisiilor de specialitate, a căror contribuţie la activitatea Camerei Deputaţilor este explicată de către deputată în cadrul interviului.

În afara activităţilor curente, Ioana Bran a mai participat, recent, la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană sau la deschiderea etapei a II-a a proiectului “Descoperă şi cunoaşte România”. În final, ea prezintă, pe scurt, specificul şi importanţa activităţilor din circumscripţiile electorale.
1090 vizite
Distribuie pe