Locale Altele
Miercuri, 10 August 2022
Mie, 10 Aug 2022
Liberalul Adrian Cozma, despre aberațiile Primăriei: ,,Facem parcări, facem piață modernă și pe urmă punem taxe”!
Florin Răchitan  - Joi, 23 Noiembrie 2017

Consilierul județean Adrian Cozma critică decizia Primăriei Satu Mare de a dubla taxa de parcare, spunând că municipalitatea ar trebui în primul rând să ofere servicii de calitate, iar mai apoi să se gândească la măriri de taxe.

 ”Intenția municipalității de a dubla taxa de parcare rezidențială pentru deținătorii de autoturisme mi se pare eronată și neinspirată. Pentru a avea rezultate bune în privința oricărui serviciu prestat, trebuie să oferi calitate, iar astăzi în Satu Mare parcările sunt puține, neîngrijite, nemodernizate. Principiul este universal valabil. Faci parcări, creezi condiții și pui taxe, iar taxele trebuie să reflecte serviciile pe care le prestezi, respectiv întreținere, curățenie, marcaje.

Nu cred că asta e modalitatea eficientă și corectă pentru a aduce bani la bugetul orașului, fără a mai discuta necesitatea. Sper ca majoritatea consilierilor să respingă propunerea primarului. Conducerea primăriei nici n-a prezentat lista de investiții pentru anul viitor dar e foarte sigură că trebuie să adune bani mulți de la cetățeni.

Am crezut că s-a depășit simplul statut de administrator și o să avem o conducere creatoare de resurse, dar se pare că nu e cazul. Să cheltui bani nu e tocmai un lucru complicat, de aceea eu sper că municipalitatea va iniția proiecte de dezvoltare care vor genera noi resurse pentru a realiza ceea ce ne dorim cu toții. Adică un municipiu curat, cu o piață agroalimentară modernă, cu străzi bune, școli de calitate și parcări” - declară consilierul județean Adrian Cozma.

Tags: mesaj  primarie  adrian cozma  
1708 vizite
Distribuie pe