Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanca Ioana Bran a depus jurământul. Prioritățile noului ministru al Tineretului și Sportului.
Florin Răchitan  - Marti, 30 Ianuarie 2018

Împreună cu colegii ei din guvernul condus de Viorica Dăncilă, noul ministru al Tineretului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, a depus jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis luni seara, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Cotroceni.

Astfel, toate formalitățile fiind încheiate, Guvernul Dăncilă și-a intrat oficial în atribuții, iar prima ședință a cabinetului va avea loc în cursul zilei de miercuri.

Într-un mesaj transmis după ceremonia de învestire, Ioana Bran a creionat prioritățile pe care le va avea în vedere în activitatea ei la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului:

”Cred cu tărie că această echipă are capacitatea de a finaliza cu succes toate punctele din programul de guvernare, program cu care am câștigat încrederea concetățenilor noștri.

Pornesc în acest mandat de ministru cu trei priorități principale:

1. Susținerea mult mai eficientă a sportului de performanță;

2. Creionarea și implementarea unei strategii coerente în ceea ce privește sportul de masă;
3. Realizarea unor proiecte și activități care să aibă ca finalitate satisfacerea unor nevoi concrete ale tinerilor din România și care să le permită acestora să aibă o voce puternică și respectată în toate domeniile care îi privesc direct.

Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus, în cât mai multe competiții, dar în același timp îmi doresc să văd cât mai mulți tineri redescoperind plăcerea de a practica unul sau mai multe sporturi la nivel de amatori.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră” – a declarat sătmăreanca Ioana Bran.

Tags: juramant  ministru  ioana bran  
4658 vizite
Distribuie pe