Locale Altele
Luni, 21 Mai 2018
Luni, 21 Mai 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
”Pedalează spre viitor” cu ștafeta Tineretului ALDE
ALDE Satu Mare  - Miercuri, 16 Mai 2018

Sub egida „Împreună pentru un mediu mai curatˮ, organizația de tineret ALDE dorește să pedaleze pentru un viitor fără poluare.

Poluarea reprezintă contaminarea mediului înconjurător cu materii ce pot afecta atât sănătatea umană, cât și funcțiile ecosistemelor, o ofensivă a omului modern asupra mediului, motiv pentru care organizația de tineret ALDE prezintă o alternativă ce constă în înlocuirea autovehiculelor cu bicicleta.

Pentru a susține acest lucru, NOI, tinerii din Alianța Liberalilor și Democraților, ne-am propus să străbatem o mare parte din țară transportând două ștafete, una reprezentând mediul și o a doua specifică domeniul energetic.

Traseul va începe pe data de 15 mai, în municipiul Oradea (Jud. Bihor), de Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă și se va încheia la București, pe data de 22 mai, de Ziua Internațională a Biodiversității.

Cele doua ștafete vor urma trasee diferite. Din Oradea, ștafeta energiei va porni spre partea de Nord a țării, în vreme ce ștafeta mediului va porni spre zona de Sud a României. Vom străbăte mai multe județe, iar la granițele dintre acestea, ștafeta se predă următoarei organizații. La București, ștafeta va fi predată unei delegații alcătuită din Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, și Anton Anton, ministru al Energiei.

Ieri, 15 Mai, stafeta a ajuns în județul Satu Mare, unde a fost preluată de președintele TLDE, Chiorean Vlad, următoarea oprire va fi în județul Maramureș.

Tags: stafeta  tlde  pedaleaza  viitor  
341 vizite
Distribuie pe

Femeile din ALDE au cumpărat costume codrenești noi pentru copiii din Lipău
Sambata, 19 Mai 2018
La Festivalul cântecului și jocului popular din Lipau, ediția a VIII- a, Organizația de Femei ALDE Satu Mare a contribuit financiar la achiziționarea costumelor populare noi, codrenesti.   continuare

Dorel Coica is back!
Vineri, 18 Mai 2018
După ce a rămas ”discret” în ultimii doi ani, fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, și-a anunțat vineri...   continuare

PSD Satu Mare își reafirmă sprijinul total și necondiționat pentru guvern și liderul partidului
Joi, 17 Mai 2018
Conducerea Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat a transmis într-un comunicat de presă reacția față de știrea potrivit căreia liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă și a liderului PSD Liviu Dragnea.   continuare

Ministrul Ioana Bran despre plângerea penală a liberalilor: ”Iohannis și PNL doresc să dea jos o guvernare legitimă”!
Joi, 17 Mai 2018
Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, ministru al Tineretului și Sportului, a reacționat...   continuare

Probleme cu plata salariilor profesorilor. Deputatul Romeo Nicoară cere rezolvarea rapidă a situaţiei.
Joi, 17 Mai 2018
Deputatul liberal Romeo Nicoară trage un semnal de alarmă...   continuare