Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Ministrul Ioana Bran despre plângerea penală a liberalilor: ”Iohannis și PNL doresc să dea jos o guvernare legitimă”!
Florin Răchitan  - Joi, 17 Mai 2018

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, ministru al Tineretului și Sportului, a reacționat la vestea plângerii penale depuse de conducerea PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD Liviu Dragnea.

Ea consideră că PNL nu face altceva decât să repete scenariul din 2015, când președintele Klaus Iohannis a cerut de 5 ori demisia premierului, iar apoi s-a inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. 

”Și acum, președintele Iohannis și PNL doresc să dea jos o guvernare legitimă, votată de majoritatea românilor. O guvernare care face performanță pentru România, produce creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.

România nu trebuie să devină un câmp al luptei politice interne și externe! Românii au nevoie de politici responsabile de dezvoltare, iar Guvernul trebuie să fie lăsat să implementeze măsurile care să continue creșterea economică. România nu își permite să mai stagneze iar un an cu o guvernare scoasă din pălărie!” – a subliniat Ioana Bran.

Tags: declaratie  politica  ioana bran  
1614 vizite
Distribuie pe