Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare își reafirmă sprijinul total și necondiționat pentru guvern și liderul partidului
PSD Satu Mare  - Joi, 17 Mai 2018

Conducerea Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat a transmis într-un comunicat de presă reacția față de știrea potrivit căreia liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă și a liderului PSD Liviu Dragnea. Publicăm integral textul comunicatului de presă:

Într-o ţară în care creşterea economică pe primul trimestru din acest an este de 4%,  plângerea penală depusă de PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD Liviu Dragnea nu face altceva decât să repete scenariul din 2015, când președintele Klaus Iohannis a cerut de 5 ori demisia premierului, iar apoi s-a inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului.

La scurt timp după aceea ”a trebuit să moară oameni” pentru ca Guvernul să fie schimbat. Acel film se repetă astăzi, respectându-se același scenariu, punct cu punct.

”Și în 2015, și acum, președintele Iohannis a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce crestere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție” -  a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Depunerea plângerii penale de către Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea este, de fapt, o lovitură la adresa intereselor naţionale ale României!

”Guvernul PSD este unul de succes, este un Guvern care a luat măsuri bune în toate domeniile. Avem o creştere economică foarte bună, de 4,2 % şi ne situăm, astfel, cu mult peste media celorlalte ţări din Uniunea Europeană, respectiv de 2,4% în primul trimestru din 2018” – a precizat liderul PSD Satu Mare.

Organizația PSD Satu Mare și președintele organizației județene, Aurelia Fedorca, își reafirmă sprijinul total și necondiționat pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, Prim-Ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, precum și pentru guvernul PSD-ALDE.

Avem un Guvern care, prin programul său, a adus tot mai mulţi români în clasa de mijloc, a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor şi va continua să repare tot ce au stricat guvernele “liberale”!

Tags: reactie  psd  plangere  penala  pnl  
791 vizite
Distribuie pe