Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Ioana Bran: PSD rămâne unit și merge mai departe
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Sambata, 26 Mai 2018

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, ministru al Tineretului și Sportului, transmite membrilor sătmăreni ai partidului un mesaj de unitate și solidaritate, într-un comunicat de presă pe care îl publicăm integral:

Mă alătur colegilor mei și organizațiilor PSD din toată țara care au transmis mesaje de unitate și solidaritate în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze.

PSD demonstreză azi că este un partid unit și puternic, iar colegii care au decis să dezerteze reprezintă doar opinii separate, persoane care pun interesul personal înaintea interesului românilor care ne-au acordat încrederea.

Este firesc să avem o diversitate de opinii, însă nu trebuie să uităm că avem același scop: acela de a lupta pentru idealurile pentru care românii ne-au investit cu încrederea lor.

Sunt convinsă că tinerii din PSD și din România știu că în viață poți reuși doar prin muncă, prin responsabilitate și prin consecvență, iar calea ușoară a traseismului este pierzătoare pe termen lung.

Marea provocare este să lupți pentru o idee alături de colegii cu care ai pornit la drum, nu să fugi atunci când este greu!

PSD rămâne unit și merge mai departe!

Tags: mesaj  unitate  ioana bran  
674 vizite
Distribuie pe