Locale Altele
Luni, 18 Iunie 2018
Luni, 18 Iun 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii din Negrești-Oaș îi iau apărarea lui Adrian Cozma. Revolta oșenilor împotriva conducerii județene a partidului!
Florin Răchitan  - Luni, 11 Iunie 2018

Lovitură de teatru în cazul consilierul județean Adrian Cozma, a cărui excludere din Partidul Național Liberal a fost propusă într-o ședință cel puțin ciudată a Biroului Politic Județean Satu Mare.

Membrii Biroului Politic Local al PNL Negrești-Oaș i-au luat apărarea colegului lor și au declanșat revolta pe față împotriva conducerii județene a partidului.

Nu negreștenii sunt primii care adoptă această atitudine de când s-a declanșat scandalul, deorece, între timp, majoritatea primarilor și viceprimarilor liberali din județ și-au anunțat sprijinul pentru Adrian Cozma, asumându-și chiar schimburi dure de replici cu slugile grofilor.

Bătălia finală, cel puțin la nivel de organizație județeană, se va da în 15 iunie, la întrunirea Comitetului Director Județean al PNL, care urmează să consfințească sau să anuleze decizia anterioară a BPJ.

Până atunci publicăm integral comunicatul Organizației PNL Negrești-Oaș:

Biroul Permanent Local al Organizației PNL Negrești-Oaș s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 9 iunie, pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respective decizia Biroului Politic Județean de excludere a acestuia din partid.

Decizia va fi supusă la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și să o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Negrești-Oaș va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean.

Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Negrești-Oaș.

Mai mult, BPL Negrești-Oaș a redactat și semnat și un memoriu în acest sens, memoriu care va fi prezentat în cadrul Comitetului și va fi trimis și conducerii centrale a partidului.

Membrii organizației Negrești-Oaș consider decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean.

Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuială politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii  consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. 

Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare ale consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele față de sătmăreni și principiile PNL.

Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

Tags: sprijin  pnl  negresti-oas  adrian cozma  
1670 vizite
Distribuie pe
birta
Sa reformulez:
Ce vector de imagine este acela care etaleaza problemele organizatiei in presa?Ce vector de imagine este acela care-si critica public colegii,lideri ai organizatiei?Daca era in PSD era de mult excus.
2018-06-11 12:24:12
birta
Acuma sincer,ce vector de imagine este acela care expune toate problemele organizatiei in presa publica?
2018-06-11 12:16:53

Slugile grofilor și-au luat-o sus! Adrian Cozma rămâne în PNL, cu susținere covârșitoare!
Vineri, 15 Iunie 2018
Cel mai activ consilier județean al Partidului Național Liberal în județul Satu Mare, Adrian Cozma, tocmai a câștigat bătălia politică a vieții sale de până acum...   continuare

Deputat PNL Romeo Nicoară: ”Pilonul 2 = bani în plus la pensie. Pilonul 2 este necesar”!
Joi, 14 Iunie 2018
Pilonul 2 înseamnă bani mai mulți la pensie, în plus peste pensia de la stat, pentru cei care au astăzi maxim 45 de ani. Sunt bani pe care statul îi ia deja din salariul sau venitul tău și pe care o firmă administrator de fond (un fel de firmă de asigurări)...   continuare

Liberalii tășnădeni au trecut peste capul propriului lider local și îl susțin pe Adrian Cozma
Joi, 14 Iunie 2018
Situația se îngroașă și capătă accente de-a dreptul comice în cazul tânărului consilier județean Adrian Cozma, propus spre excludere din Partidul Național Liberal de către conducerea județeană a acestei formațiuni politice.   continuare

Şi PNL Pişcolt îl susţine pe Adrian Cozma împotriva conducerii judeţene a liberalilor
Miercuri, 13 Iunie 2018
Nu mai trece zi fără să primim comunicate de presă prin care diferite organizaţii locale ale Partidului Naţional Liberal din judeţul Satu Mare îşi exprimă susţinerea pentru consilierul judeţean Adrian Cozma...   continuare

Cea mai puternică organizație locală, PNL Santău, își anunță susținerea pentru Adrian Cozma
Marti, 12 Iunie 2018
După orașele Negrești-Oaș și Ardud, a venit rândul celei mai puternice organizații locale a Partidului Național Liberal din județul Satu Mare, cea din Santău...   continuare