Locale Altele
Luni, 20 August 2018
Luni, 20 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cea mai puternică organizație locală, PNL Santău, își anunță susținerea pentru Adrian Cozma
Florin Răchitan  - Marti, 12 Iunie 2018

După orașele Negrești-Oaș și Ardud, a venit rândul celei mai puternice organizații locale a Partidului Național Liberal din județul Satu Mare, cea din Santău, să-și anunțe sprijinul pentru consilierul județean Adrian Cozma, căruia conducerea județeană a partidului ”i-a pus gând rău”.

Potrivit comunicatului de presă transmis marți: ”Biroul Permanent Local al PNL Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie, pentru a dezbate și a lua o decizie cu privire la decizia BPJ de a-l exclude din partid pe consilierul județean Adrian Cozma.

Decizia va fi supusă la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și să o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației Locale Santău.

De asemenea, în calitate de primar nu am fost consultat cu privire la luarea unei astfel de decizii a BPJ, care este total deplasată. Se pare că conducerea Organizației Județene a picat examenul unității și consolidării PNL la nivelul Judeșului Satu Mare. Atragem atenția că acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare. Totodată precizăm  faptul că organizația locală Santău este  organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare, având 8 consilieri locali, primar și viceprimar PNL.

Primar - Marinel Rotar,  viceprimar - Sergiu Silaghi

2551 vizite
Distribuie pe
cozia
deci tara arde si pnl satu mare se piaptana, nu e destul ca la bucuresti avem destui pnl isti lashi si mediocri acum si n provincie pnl ce face, vrea sa renasca usl ul sau ce?
2018-06-12 11:27:34

Ministrul delegat Victor Negrescu, la consultările cetățenești din Negrești-Oaș: ”Vocea fiecărui cetățean este importantă pentru viitorul Uniunii Europene”
Duminica, 19 August 2018
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, la sesiunea interactivă de consultări cetățenești privind viitorul Uniunii Europene, având ca tematică...   continuare

“European Talks”. Intră și tu în competiție!
Joi, 9 August 2018
Vineri, 10 august 2018, la Satu Mare are loc etapa județeană a concursului din cadrul seriei de dezbateri europene “European Talks”, care aduce în prim plan temele de interes la nivelul UE, inițiat de PES Activists România.   continuare

Liderul PNL Ludovic Orban îi privește ”cu încredere și speranță” pe liberalii sătmăreni
Duminica, 22 Iulie 2018
Aflat în aceste week-end în județul nostru pentru a participa la Zilele Țășnadului, respectiv Festivalul Medieval de la Ardud, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban...   continuare

Ministrul Ioana Bran i-a vizitat pe copiii din tabăra afectată de inundații în județul Bacău
Duminica, 22 Iulie 2018
Aflată la Cluj, unde a asistat la finalele pe echipe ale Campionatelor...   continuare

Senatorul Leș: ”Centenarul României și semicentenarul Tășnadului”
Duminica, 22 Iulie 2018
Senatorul Gabriel Leș – fost ministru al Apărării Naționale – a participat în acest week-end la Zilele ”Tășnadul Estival”, la invitația consilierului județean Oliviu Buzgău.   continuare