Locale Altele
Sambata, 20 Octombrie 2018
Sam, 20 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cea mai puternică organizație locală, PNL Santău, își anunță susținerea pentru Adrian Cozma
Florin Răchitan  - Marti, 12 Iunie 2018

După orașele Negrești-Oaș și Ardud, a venit rândul celei mai puternice organizații locale a Partidului Național Liberal din județul Satu Mare, cea din Santău, să-și anunțe sprijinul pentru consilierul județean Adrian Cozma, căruia conducerea județeană a partidului ”i-a pus gând rău”.

Potrivit comunicatului de presă transmis marți: ”Biroul Permanent Local al PNL Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie, pentru a dezbate și a lua o decizie cu privire la decizia BPJ de a-l exclude din partid pe consilierul județean Adrian Cozma.

Decizia va fi supusă la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și să o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației Locale Santău.

De asemenea, în calitate de primar nu am fost consultat cu privire la luarea unei astfel de decizii a BPJ, care este total deplasată. Se pare că conducerea Organizației Județene a picat examenul unității și consolidării PNL la nivelul Judeșului Satu Mare. Atragem atenția că acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare. Totodată precizăm  faptul că organizația locală Santău este  organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare, având 8 consilieri locali, primar și viceprimar PNL.

Primar - Marinel Rotar,  viceprimar - Sergiu Silaghi

2591 vizite
Distribuie pe
cozia
deci tara arde si pnl satu mare se piaptana, nu e destul ca la bucuresti avem destui pnl isti lashi si mediocri acum si n provincie pnl ce face, vrea sa renasca usl ul sau ce?
2018-06-12 11:27:34

Ministrul Ioana Bran, la schimb de experiență în America, pe teme de campanie electorală
Luni, 15 Octombrie 2018
Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputat PSD Satu Mare...   continuare

Primarul Aurelia Fedorca a votat DA pentru cel mai de preț DAR primit de la Dumnezeu
Duminica, 7 Octombrie 2018
Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a participat la referendum în cursul zilei de duminică și a dezvăluit opțiunea sa: Am votat un DA hotărât pentru familia tradițională, ca cel mai de preț DAR primit de la Dumnezeu!   continuare

Radu Roca la referendum: ”Am votat pentru normalitate, pentru familie, pentru valorile și tradițiile românești”
Duminica, 7 Octombrie 2018
Vicepreședintele Agenției Naționale de Mediu, sătmăreanul Radu Roca...   continuare

Deputatul Octavian Petric la referendum: ”Duminica este a familiei și a lui Dumnezeu”!
Duminica, 7 Octombrie 2018
Deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, a votat împreună cu familia la referendum...   continuare

Senatorul Gabriel Leș a votat cu familia pentru familie
Duminica, 7 Octombrie 2018
Duminică la amiază, senatorul Gabriel Leș a sosit împreună cu soția sa și cei trei copii ai lor la secția de votare amenajată în incinta Liceului Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, unde și-a exercitat dreptul de vot.   continuare