Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Şi PNL Pişcolt îl susţine pe Adrian Cozma împotriva conducerii judeţene a liberalilor
Florin Răchitan  - Miercuri, 13 Iunie 2018

Nu mai trece zi fără să primim comunicate de presă prin care diferite organizaţii locale ale Partidului Naţional Liberal din judeţul Satu Mare îşi exprimă susţinerea pentru consilierul judeţean Adrian Cozma şi revolta faţă de intenţia conducerii judeţene a acestei formaţiuni politice de a-l da afară din partid fiindcă „nu este cuminte”.

Azi este rândul Organizaţiei Locale PNL Pişcolt, în frunte cu liderul acesteia, Cosmin  Varga, primar reales pentru al treilea mandat consecutiv. Publicăm integral comunicatul de presă:

Biroul Permanent Local al PNL Pișcolt s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 12 iunie pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia din partid.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Pișcolt va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Pișcolt, Varga Cosmin.

Acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare. Coducerea PNL Satu Mare nu întelege faptul că doar prin unitate putem sa creștem ca partid politic. În calitate de primar PNL la al treilea mandat nu am fost anunțat de acest demers de către conducerea partidului şi i am aflat din presă, fapt ce nu cred că este normal.

Sper că in al 12-lea ceas conducerea centrală va interveni și va lua măsuri faţă de cei care ne-au adus în această situație.

Tags: sustinere  piscolt  adrian cozma  
1138 vizite
Distribuie pe