Locale Altele
Miercuri, 22 August 2018
Mie, 22 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“European Talks”. Intră și tu în competiție!
PES Activists  - Joi, 9 August 2018

Vineri, 10 august 2018, la Satu Mare are loc etapa județeană a concursului din cadrul seriei de dezbateri europene “European Talks”, care aduce în prim plan temele de interes la nivelul UE, inițiat de PES Activists România.

PES Activists Satu Mare, prin președintele Ciprian Crăciun, vă invită să participați activ și să vă înscrieți pentru concursul de cel mai bun speaker pe teme europene.

Concursul se va desfășura vineri, de la ora 18.00, la Centrul Tehnologic de Inovare și de Afaceri de pe strada I.L. Caragiale nr. 1 din Satu Mare.

În competiția județeană se pot înscrie un număr nelimitat de participanți, dintre care va fi ales un singur câștigător pe baza voturilor susținătorilor prezenți la dezbatere.

Fiecare prestație a speakerilor va fi înregistrată video și postată pe pagina oficială PES activists România. În funcție de promovarea pe Internet se obțin 20% din punctele finale. Fiecare concurent va avea la dispoziție maxim 5 minute, iar câștigătorul va intra în competiția regională și apoi în cea națională.

Marele premiu constă în oportunitatea de a participa la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni din toamna acestui an. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tags: concurs  speakeri  pes  activists  
519 vizite
Distribuie pe

Ministrul Victor Negrescu, la Negrești-Oaș: ”Vocea fiecărui cetățean este importantă pentru viitorul Uniunii Europene”
Duminica, 19 August 2018
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, la sesiunea interactivă de consultări...   continuare

Liderul PNL Ludovic Orban îi privește ”cu încredere și speranță” pe liberalii sătmăreni
Duminica, 22 Iulie 2018
Aflat în aceste week-end în județul nostru pentru a participa la Zilele Țășnadului, respectiv Festivalul Medieval de la Ardud, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban...   continuare

Ministrul Ioana Bran i-a vizitat pe copiii din tabăra afectată de inundații în județul Bacău
Duminica, 22 Iulie 2018
Aflată la Cluj, unde a asistat la finalele pe echipe ale Campionatelor...   continuare

Senatorul Leș: ”Centenarul României și semicentenarul Tășnadului”
Duminica, 22 Iulie 2018
Senatorul Gabriel Leș – fost ministru al Apărării Naționale – a participat în acest week-end la Zilele ”Tășnadul Estival”, la invitația consilierului județean Oliviu Buzgău.   continuare

PMP a contestat la Curtea Constituțională modificările aduse Legii 393/2004
Vineri, 20 Iulie 2018
PMP a contestat la Curtea Constitutională modificările aduse Legii 393/2004 , modificări făcute și trecute prin Parlament în luna iunie 2018 și care stipulau că “mandatul primarilor, consilierilor și preşedinţilor consiliilor judeţene nu încetează în cazul în care partidul pe listele căruia au fost aleşi fuzionează cu o altă formaţiune politică”.   continuare