Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Președintele vrea să arunce țara în haos”!
Ministerul Tineretului și Sportului  - Marti, 4 Septembrie 2018

În calitate de ministru al Tineretului și Sportului, deputatul sătmărean Ioana Bran a reacționat critic la decizia neașteptată a președintelui Klaus Iohannis de a suspenda ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în care se aștepta aprobarea rectificării bugetului țării pentru ultima parte a anului.

Publicăm integral declarația deputatului PSD de Satu Mare:

Prin suspendarea ședinței CSAT și blocarea rectificării bugetare, președintele României vrea să arunce țara în haos!

Creșterea pensiilor pentru cei care au lucrat în condiții speciale se blochează. Banii în plus pentru suferinzii de HIV/SIDA, ca și cei pentru bolnavii de TBC nu mai pot fi alocați.

Tratamentul românilor în clinici din străinătate nu mai poate fi finanțat, după cum nici sumele suplimentare pentru bolnavii de cancer, diabet, boli rare sau care au nevoie de dializă nu mai pot fi plătite.

Fermierii cărora pesta porcină le-a ucis animalele nu pot fi despăgubiți.

Contracte pentru fonduri europene de peste 1 miliard de euro vor întârzia nejustificat. Sute de proiecte de dezvoltare locală se blochează.

Toate acestea se întâmplă pentru că președintele Klaus Iohannis a blocat abuziv și ilegal rectificarea bugetară. Ilegal, pentru că ședințele CSAT nu pot fi …suspendate! Faptul că nu s-ar fi alocat suficienți bani instituțiilor care țin de siguranța națională este o minciună. Toți conducătorii acestor instituții au fost de acord cu propunerile de rectificare.

De ce blochează Iohannis România? Pentru că s-au tăiat banii de bonusuri de la Administrația Prezidențială? Sau pentru că vrea un nou „guvern al său”, ilegitim, dar bine …orientat? Pentru mine e limpede: Klaus Iohannis NU iubește România!

1450 vizite
Distribuie pe