Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Ioana Bran, la schimb de experiență în America, pe teme de campanie electorală
Florin Răchitan  - Luni, 15 Octombrie 2018

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputat PSD Satu Mare, și-a luat câteva zile de concediu, dar nu pentru a pleca în vacanță, ci pentru a studia felul în care organizează o campanie electorală principalii parteneri politici de peste ocean.

La invitația Tinerilor Democrați Americani, ea a participat, împreună cu o delegație a Tineretului Social-Democrat din România, la un schimb de experiență în cadrul căreia s-a întâlnit cu mai mulți politicieni democrați din California și Nevada și, pentru că aceștia tocmai sunt în campanie electorală, a cunoscut mai mulți candidați la alegerile pentru Congresul SUA, manageri de campanie și consultanți.Gazdele le-au împărtășit românilor din experiența și modul lor de lucru, atât în sediile lor de campanie cât și pe teren, printre alegători. Ioana Bran a discutat și i-a urmărit în campanie pe candidații pentru Congres, Katie Hill, Susie Lee și Steven Horsford, dar și pe Ricardo Lara, senator de California și candidat pentru poziția de Comisar al Statului California în Biroul Federal pentru Asigurări.
”Am acumulat experiență politică, dar am avut și ocazia să descoperim și să vizităm câteva locuri deosebite. Viața politică în SUA consumă, la fel ca și la noi, multă energie. Dar chiar dacă sunt diferențe între noi, stânga politică se definește în oricare parte a lumii prin aceleași valori: solidaritate, justiție socială, egalitate de șanse și în drepturi” – a declarat deputatul sătmărean.

Tags: campanie  electorala  america  ioana bran  
964 vizite
Distribuie pe