Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gabriel Leş: „A face parte din echipa Ministerului Apărării, în prag de Centenar, e un privilegiu"
Ministerul Apărării Naţionale  - Miercuri, 21 Noiembrie 2018

Într-un mesaj transmis public, noul ministrul al Apărării Naţionale, sătmăreanul Gabriel Leş, îşi transmite gândurile cu ocazia numirii sale, pentru a doua oară, în această funcţie de maximă responsabilitate în slujirea patriei.

Ţin să le mulțumesc colegilor și președintelui PSD pentru încrederea acordată de a continua proiectele începute încă de pe vremea când îndeplineam misiunea de secretar de stat la Departamentul pentru Armamente.

Lumea se transformă într-un ritm galopant, iar Ministerul Apărării Naționale are nevoie de un management complex, care să țină pasul cu aceste metamorfoze.

Utilizez totdata prilejul pentru a-i mulțumi predecesorului meu, Mihai Fifor, pentru modul profesionist în care a gestionat conducerea instituției.

A face parte din echipa Ministerului Apărării Naționale în prag de Centenar este un privilegiu unic, ce aduce cu sine o responsabilitate copleșitoare. Vă încredințez, așadar, de întreaga mea implicare pentru a duce mai departe prestigiul impresionant al acestei instituții.

Tags: mesaj  ministru  gabriel les  
375 vizite
Distribuie pe