Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Declarație politică a deputatului Romeo Nicoară: ”Europa apără suveranitatea românilor”
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Joi, 22 Noiembrie 2018

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a făcut publică o declarație politică pe tema raportului MCV care critică situația statului de drept din România, respectiv a reacției clasei politice românești la criticile europene.

Publicăm integral luarea de poziție a deputatului liberal sătmărean:

Europa apară suveranitatea românilor în fața demagogilor

Vedem că unor politicieni de pe la noi, mai ales din tabăra puterii de azi, PSD-ALDE, li s-a năzărit că Europa ar fi în contra României. Și dă-i și luptă, care mai de care, să ne convingă că Europa ne-ar fi străină (sic!), că Europa ar fi ceva departe care nu are legătură cu românii, că Europa nu ne place. Dar ce le-a venit, oare?

Într-un singur punct au cumva dreptate tovarășii demagogi: Europa nu are legătură cu ei, cu politrucii. Europa a adus bunăstare în România, în timp ce acești politicieni de la putere au fost contra dezvoltării, au produs numai dezamăgire, scandal și s-au interesat doar de ei!

În timp ce Europa și-a deschis granițele pentru milioane de români și a adus bani, zeci de miliarde de euro, pentru drumuri, școli și spitale, acești politruci au alungat românii din țară, au prăpădit banii și nu au fost în stare să facă drumuri, școli sau spitale noi.

Europa este o familie în care membri au grijă unii de alții, unde și România este parte, unde și România joacă un rol și ia parte la decizii.

Atunci când demagogii de la București se ocupă numai de ei, de bunăstarea lor și de puterea lor, făcând praf România, justiția, bugetul, Europa sare în ajutorul românilor! Europa le spune demagogilor că nu ei sunt stăpâni peste țară.

Europa nu vrea să ia suveranitatea românilor, ci să le-o dea înapoi! 

Să le-o dea înapoi de la politicienii români care au confiscat-o în nume personal, în numele unor găști.

Europa cere ca românii să fie din nou stăpâni și suverani față de toate nulitățile și marionetele plasate de actuala putere în funcții. Europa cere ca românii să aibă instituții independente prin care să își controleze politicienii, iar nu INVERS, nu așa cum își doresc cei din PSD-ALDE: un stat capturat în favoarea lor, cu instituții folosite în interes personal și pentru a-și ataca și controla proprii cetățeni.

Europa vrea cetățeni români liberi, demni și independenți, cărora statul român să le aparțină și care să lucreze în favoarea lor, cu servicii publice de calitate. Politrucii care atacă Europa poată un război doar pentru interesul propriu. Europa este o amenințare pentru ei personal, pentru că Europa le garantează libertatea românilor.

Pentru acești tovarăși de la noi, suveranitatea este doar un cuvânt gol care înseamnă atât: noi, cei câțiva, vrem să fim stăpâni peste români, să putem să facem ce vrem, fără ca cineva să ne mai controleze.

Cer tuturor politicienilor români, care se află de partea libertății românilor, care doresc un popor român suveran în fața hoților și demagogilor, să formeze un front în apărarea Europei. Europa este ultimul garant real al suveranității românilor!

Romeo Nicoară,
Deputat PNL, Satu Mare

971 vizite
Distribuie pe