Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Gabriel Leș a fost ales președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare
PSD Satu Mare  - Duminica, 2 Decembrie 2018

Ministrul Apărării Naționale, senatorul Gabriel Leș, a fost ales duminică președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri care s-a desfășurat la sediul partidului, în prezența președintelui Organizației Județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

”Mă onorează și mă responsabilizează funcția cu care m-au învestit colegii mei din municipiul Satu Mare și îmi asum să muncesc alături de ei, cot la cot, pentru ca Organizația Municipală a PSD Satu Mare să funcționeze la valoarea pe care trebuie să o aibă o organizație a primului partid politic din România” - a declarat după conferința de alegeri noul președinte Gabriel Leș.

De asemenea, delegații l-au ales în funcția de președinte executiv pe consilierul municipal Ciprian Crăciun, iar secretar executiv pe Cecilia Marinescu.

În urma votului, vicepreședinți au fost aleși Octavian Ardelean, Ioana Bran, Ionuț Bujor, Alina Chiș, Dumitru Fanea, Florin Iura, Maria Măcelaru, Adrian Micle și Gabriel Mihali.

Din Biroul Municipal vor mai face parte consilierii municipali care nu au fost aleși în alte funcții în urma votului de astăzi, președintele Organizației Muncipale de Femei, președintele Organizației Municipale de Tineret, președintele Organizației Municipale de Pensionari, președintele PES Activists – Municipiul Satu Mare, dar și președinții organizațiilor de bază din municipiu.

Tags: presedinte  psd  satu mare  gabriel les  
1026 vizite
Distribuie pe