Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fostul ministru al Sportului, Ioana Bran, invitată la sărbătoarea campionilor clubului Olimpia București
Florin Răchitan  - Marti, 18 Decembrie 2018

Sportivii de la clubul Olimpia București nu au uitat-o pe Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare care, în mandatul de la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului, a înființat în cadrul clubului respectiv primul Complex Sportiv Național după mai bine de 18 ani, pentru pregătirea sportivilor în vederea participării la Jocurile Olimpice.

Ei au invitat-o pe fostul ministru al Tineretului și Sportului la sărbătorirea campionilor clubului, eveniment la care a participat alături de actualul ministru, Bogdan Matei.

”Cei mai buni 10 sportivi din acest an, precum și cei mai buni 10 antrenori au fost premiați și am avut onoarea să fac parte dintre cei care le-au înmânat premiile! A fost foarte emoționant! 

Sunt mulțumită că în mandatul meu de ministru al Tineretului și Sporturilor am realizat actele normative necesare pentru înființarea a două Complexuri Sportive Naționale, unul la Baia Mare și unul în București. Cel din Capitală este constituit cu patrimoniul Clubului Sportiv Olimpia București. Acestea sunt primele Complexuri Sportive Naționale înființate după mai bine de 18 ani!

De la sărbătoarea de azi nu puteau lipsi câteva demonstrații sportive! Am urmărit, alături de oaspeții invitați – m-am bucurat să îi întâlnesc aici pe Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sporturilor, și pe doamna Elisabeta Lipă - meciuri de baschet, box, demonstrații de arte marțiale sau gimnastică ritmică. M-a bucurat enorm să văd că juniorii se descurcă excelent, prin urmare viitorul clubului este pe mâini bune!

Îi felicit pe toți sportivii pentru performanțele din acest an, dar și pe managerul clubului, Gheorghe Iordache, și echipa sa. 

Pentru că anul viitor este unul preolimpic, iar 2020 este anul Olimpiadei de la Tokyo, le urez sportivilor de la „Olimpia” cât mai multe medalii la Olimpiadă! Medaliile lor cresc bogăția țării noastre! Sărbători fericite!” – le-a transmis Ioana Bran.

Tags: premiere  sportivi  olimpia  bucuresti  ioana bran  
838 vizite
Distribuie pe