Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ioana Bran: ”Anul 2019 începe cu creșteri salariale, iar taxa pe lăcomie nu a produs nici un dezastru. Dimpotrivă”!
Florin Răchitan  - Sambata, 5 Ianuarie 2019

Într-un rezumat al măsurilor economice implementate de guvern odată cu intrarea în noul an, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, amintește de creșterea salariul minim, efectele surprinzător de pozitive ale ”taxei pe lăcomie”, precum și proiectul de buget pe anul 2019, construit pe Produsul Intern Brut cu cea mai mare valoare din istoria țării.

”De la 1 ianuarie, salariul minim pe economie a crescut de la 1.900 de lei la 2.080 de lei brut. Pentru cei care au facultate și cel puțin 1 an de vechime în muncă într-un domeniu în care este nevoie de studii superioare, salariul minim brut va fi 2.350 lei lunar. De asemenea, tot de la 1 ianuarie, salariul minim brut în domeniul construcțiilor a crescut la 3.000 de lei.

Mult contestata „taxă pe lăcomie” nu a produs niciun dezastru. Dimpotrivă,  indicele ROBOR a scăzut, iar ratele la credite scad. Bursa de Valori București a deschis prima ședință a anului în creștere. 

Sper să vă bucure aceste vești și să vă facă mai optimiști! Suntem pe un drum bun, confirmat și de proiectul de buget pentru 2019, care este construit pe o valoare a Produsului Intern Brut de peste 1.000 de miliarde lei. Este cel mai mare PIB din istoria României!” – a declarat Ioana Bran.

Tags: salariu  majorat  ioana bran  
1347 vizite
Distribuie pe