Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran despre ”dezertorii” din PSD: ”Oamenii care i-au votat sunt mult mai dezamăgiți decât noi”
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Joi, 17 Ianuarie 2019

Deputatul PSD Ioana Bran a prezentat într-o declarație publică opinia sa despre decizia celor trei foști consilieri județeni PSD și a unui consilier local din Tășnad de a se alătura partidului fostului premier Victor Ponta.

Publicăm integral declarația Ioanei Bran:

Când un om își lasă treburile și iese din casă pentru a merge să te voteze, investește în tine multă încredere și speranță. Pune ștampila și știe că vei lucra astfel încât el, familia lui și cei din jur să o ducă mai bine.

E un gest care te onorează și te obligă. Ai ales să faci asta, ți-ai dorit să apari pe lista unui partid, ai promis că îl vei reprezenta pe cel care te votează.

Mai multe publicații au anunțat că PSD Satu Mare este afectat de plecarea câtorva colegi spre alt partid. E dreptul dumnealor. Nu suntem nici „loviți”, nici „pulverizați”. Suntem dezamăgiți.

Dar omul acela care a ieșit din casă și, odată cu ștampila, și-a pus încrederea în ei, este mult mai dezamăgit decât mine și colegii mei.

Echipa PSD Satu Mare va continua să lucreze ca și până acum în toate proiectele din consilile locale și cel județean, din Parlament și din Guvern. Pentru că nouă nu ne place să dezamăgim!

Tags: declaratie  dezertori  psd  ioana bran  
787 vizite
Distribuie pe
Gabby
So cum ati ajuns la concluzia aceasta domnisoara Bran?
2019-01-21 03:39:36