Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
”Dezertorul” Ciprian Ardelean dă replica la acuzațiile PSD
Florin Răchitan  - Marti, 22 Ianuarie 2019

Unul dintre consilierii județeni care au părăsit PSD pentru a se alătura formațiunii politice Pro România a fostului premier Victor Ponta, pierzându-și astfel mandatul în Consiliul Județean, tânărul avocat Ciprian Ardelean face clarificări, într-o declarație publică, cu privire la motivele care l-au determinat să facă acest pas, răspunzând, totodată, acuzațiilor foștilor colegi de partid.

El respinge caracterizarea de ”oportunist”, amintind că odată cu ieșirea din PSD, conform legii, își pierde automat mandatul în Consiliul Județean, precum și funcția de președinte executiv pe care a deținut-o în organizația județeană a principalului partid de guvernământ.

În schimb, declară că a câștigat ”libertatea de a munci în interesul oamenilor și nu in interesul unei mici camarile formate în jurul șefului”.

În același timp, recunoaște că ”a făcut figurație” până acum pe plan politic, deoarece nu a avut puterea de a se opune ”marelui lider”, dar reamintește că el a fost unul dintre puținii PSD-iști sătmăreni care a cerut public demisia președintelui Liviu Dragnea.

În ceea ce privește acuzația conform căreia el și grupul ”dezertorilor” nu i-ar mai reprezenta pe sătmărenii care i-au votat pe listele PSD, Ciprian Ardelean susține că mulți dintre aceștia le-au cerut să nu mai fie părtași la ”sprijinirea incompetenților în funcții publice, doar de dragul obedienței pe care aceștia o manifestă” și să nu mai facă legi ”pentru protecția corupților și infractorilor”.

Tânărul avocat face precizări și în jurul confuziei legate de excluderea grupului lor din PSD. Se pare că, cu puțin timp înainte de votul membrilor Comitetului Executiv Județean al PSD, cei trei consilieri județeni apucaseră să-și depună demisiile la secretariatul partidului, astfel că, oficial, nu poate fi vorba de excludere. E adevărat, și-au înregistrat demisiile la o zi după ce apăruseră într-o conferință de presă alături de Victor Ponta, cu ocazia vizitei acestuia la Satu Mare.

Tags: declaratie  dezertor  ciprian ardelean  
1181 vizite
Distribuie pe
vasile
Ciprian Ardelean sa nu uitam ca ai ajuns presedinte executiv datorita lui Govor, care te-a sustinut datorita recunostinteti primarilor si presedintilor de organizatii care sunt alaturi de el!

Ciprian Ardelean la PSD ai fost doar un nume pe hartie si un invitat la ITv care batea din gura! Intrebare: care sunt performantele tale politice? In afara ca ai fost propus de Govor la Palatul Victoria pentru o functie de consilier la Ponta! In rest? Doar tam-tam si nici un fum! Ca foc nu este de unde, daca lemnele-s ude!

Totusi va dorim succes sa va rupeti gatul! Ca doar era clar ca FrentZ si Horvath nu mai prindeau listele la consiliul judetean din partea PSD, chiar nici tu! Ca nu te mai sustinea nimeni, ca doar Govor si-a luat mana de pe tine la prima tradare, cu prietenul Batea, cu care ati scurs informatii din partid. Sti cum se numesc astia? TRADATORI! Deci, nu ne miram ca ati fost facuti tradatori la plecarea din PSD!
2019-01-22 22:44:01
vasile
Deci si prin urmare:
Ciprian Ardelean cum doresti sa ajungi cu PRO prima formatiune din judet? Imposibil! PNL are peste 17 primari, PSD vreo 14-15, plus ALdE vreo 2-3.. voi ce aveti? Un deputat care o sa va faca voturile! In rest toti ati fost impusi pe listele partidului la Consiliul Judetean!

Sa nu uitam ca oameni precum Frent sau Horvath Samariteanul sunt personaje politice de maxim 1000 de voturi fiecare! Coica nu mai aduce aceleasi voturi, ca la PSD, ca nu e cine sa munceasca pentru el, nu mai e echipa Roca, Micle, Rentea, Ionut de la tineret parca!
2019-01-22 22:43:49
vasile
Ciprian Ardelean nici nu stii, cat de mic incepi sa fi! PS: nu ne mai suna colegii de partid, ca nu merita! Nu pun botul la un asa zis politician, care a tzucat toate dosurile politicienilor cu staif din PSD.
2019-01-22 22:43:28
vasile
Stimate domn,
Ex-Presedinte executiv al PSD, filiala Satu Mare,

Cu recunostinta pentrul rezultatele dvs in cadrul partidului social democrat, care sunt nule, din punctul meu de vedere!
Va recomand, sa va revizuiti comunicatul de presa, la articolul cu distribuirea banilor prin Programul PNDL1, respectiv PNDL 2!
Va informam ca informatiile dvs. ca fost consilier judetean sunt nule! Defapt ce poti sa cunosti in domeniu, daca la sedinte doar te prezinti pentru ridicarea indemnizatiei de consilier judetean!

Daca erati un consilier judetean, respectiv un presedinte executiv de partid, cum zice politica aceasta, atunci ati fi stiut faptul ca, daca la guvernare a fost fostul dvs partid, primarii din partidul din care ati facut parte au facut scandal pentru repartizarea sumelor prin PNDL! Deoarece primarii din opozitie UDMR- PNL au primit la finantare cate 2-3 proiecte, iar primarii PSD 1 proiect, maxim 2, dar si alea proiecte fara impact in comunitatea lor! Le-au inchis gura cu proiecte aiurea, gen: instalatii de securitare si incendiu, dispensare medicale, etc. Pe cand primarii PNL-UDMR au avut proiecte de drumuri, canalizare si apa, iluminat public cu led, reabilitare gradinite si camine culturale!
2019-01-22 22:42:57