Locale Altele
Marti, 10 Decembrie 2019
Marti, 10 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran despre problema Iohannis – Lia Olguța Vasilescu: ”Mă întreb dacă nu cumva președintele are o problemă cu femeile puternice”?
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Vineri, 8 Februarie 2019

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, îi ia apărarea colegei sale de partid, Lia Olguța Vasilescu, a cărei nominalizare pentru o funcție de ministru a fost refuzată pentru a treia oară de președintele Klaus Iohannis.

Publicam integral declarația Ioanei Bran:

Preocupat doar de viitoarele alegeri, domnul Iohannis a blocat din nou numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Lia Olguța Vasilescu este un politician cu experiență, a fost și este deputat și a fost primar al Craiovei. A fost un ministru performant, care a gestionat noile legi ale salarizării și pensiilor, legi extrem de importante.

Argumentele domnului Iohannis legate de competență se întorc împotriva sa. Domnia sa a fost profesor de liceu, meditator cu multe case („ghinion!”), primar specialist în restituirea către sine a unor imobile care nu i-au aparținut. Nicio altă calificare, nicio performanță politică.

Felul în care acționează președintele este abuziv și ilegal. Statutul său de mediator și factor de echilibru în societate s-a pierdut demult. Iar refuzul nominalizării unui ministru căruia în trecut i-ai primit jurământul și i-ai strâns mâna ne arată un președinte frustrat și ranchiunos.

Disprețul său evident pentru Lia Olguța Vasilescu, dar și pentru doamna Prim-Ministru, căreia i-a cerut demisia de mai multe ori, mă face să mă întreb dacă nu cumva președintele are o problemă cu femeile puternice implicate în politică?

Tags: declaratie  lia olguta vasilescu  ioana bran  
1163 vizite
Distribuie pe
Satana
Pisi...prezidentu' are o problema cu toate tutele din psd care se cred atoatestiutore si au fost promovate de dragnea sa-si poata face toate mendrele...
2019-02-09 20:53:32