Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scandal la Medieșu Aurit. Avocatul Ciprian Ardelean își atenționează foștii colegi din PSD că tocmai au făcut jocurile UDMR.
Florin Răchitan  - Marti, 26 Februarie 2019

O situație de-a dreptul suprarealistă a apărut la Medieșu Aurit, comună ce a rămas fără primar după ce fostul edil-șef a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate și a fost destituit de prefectul județului.

Atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul PSD-ist Marian Torok, ceea ce părea a fi în regulă pentru această formațiune politică ce deține majoritatea în Consiliul Local.

Doar că, la ședința de săptămâna trecută a forului de conducere al comunei, grupul PSD a propus ca atribuțiile de viceprimar să fie preluate de o colegă de-a lor, pentru ca schema administrației publice locale să fie completă.

Totul părea bine pus la punct, când... surpriză: în urma votului secret, viceprimar a ieșit candidatul UDMR, formațiune ce are doar doi reprezentanți în Consiliul Local. Miroase a trădare de la o poștă!

Într-un mesaj postat pe Facebook, avocatul Ciprian Ardelean, care a renunțat nu demult la toate funcțiile pe care le avea în PSD sau datorită PSD, când a trecut la Pro România, le atrage atenția foștilor săi colegi de partid că, înainte de toate, trebuie să respecte legea, chiar dacă încearcă să facă manevre în Consiliul Local de la Medieșu Aurit, în urma cărora ”nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește”.

”Tare nepriceput trebuie sa fii sa fortezi niste consilieri locali sa promoveze un proiect de hotarare de numire a viceprimarului, pe care sa ti-l sufle adversarii... A.K.A. UDMR! Ma intreb cine sunt juristii de la PSD care au promovat acest proiect si au propus numirea unui consilier care sa preia atributiile viceprimarului in conditiile in care exista viceprimar... inca nedestituit?!? Faptul ca acesta (viceprimarul) are si atributiile primarului (declarat incompatibil) nu inseamna ca nu avem viceprimar, ba dimpotriva... . Stimati colegi de la PSD Satu Mare, daca doriti sa il schimbati pe Torok Marian, nu e imposibil, dar trebuie sa respectati legea si sa nu va faceti de ras iar in asa fel incat sa castige UDMR din nou!” – a îndemnat Ciprian Ardelean.

Tags: scandal  mediesu aurit  ciprian ardelean  
1578 vizite
Distribuie pe