Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ioana Bran a participat la cursul ”Ziua Femeii în era digitală” de la școala ei din Medieșu Aurit
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Martie 2019

Însoțită de colegi de partid și alți invitați, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a petrecut ziua de 8 Martie în mijlocul elevilor de la școala a cărei absolventă este și ea, la Medieșu Aurit.

La Școala Profesională „George Coșbuc” a fost organizată „Ziua Femeii în era digitală”. Aceasta este singura școală din județul nostru admisă în programul de educație „Digitaliada”.

”Am intrat într-una din clase și, alături de copii, am participat la un curs digital de matematică și logică. M-am simțit ca atunci când am fost eu însămi elevă a acestei școli. O școală azi mult schimbată în bine. Ne-am așezat pe scaune mici, pentru copii, am primit tablete și instrucțiuni și ne-am distrat foarte bine împreună” – a declarat Ioana Bran.

„Digitaliada” este un program în care sunt înscrise 40 de școli din mediul rural din România. În aceste școli sunt create laboratoare IT dotate cu computere și echipamente de comunicații. Programul îi aduce împreună pe copiii români cu colegii lor din țările europene. Se deschid astfel porțile comunicării cu alte culturi și alte sisteme de învățare.

”O spun fără rezerve: între copiii de la țară și cei de la oraș nu este nici o deosebire. Iar același lucru pot să îl spun și despre dascăli. M-am bucurat să fiu azi alături de acești copii și de profesorii lor. Mi-e dragă această localitate și mi-s dragi oamenii de aici. Felicitări din toată inima și succes în continuare!” – a completat Ioana Bran.

Tags: digitaliada  mediesu aurit  ioana bran  
867 vizite
Distribuie pe