Locale Altele
Marti, 26 Septembrie 2023
Marti, 26 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bugetul retrimis președintelui. Ioana Bran: ”A fost destul cât a tras de timp și a blocat România”!
Florin Răchitan  - Miercuri, 13 Martie 2019

Bugetul României pe anul 2019 a fost aprobat din nou miercuri în Parlament, fără nicio modificare față de forma inițială.

Mai întâi, acesta a fost votat în comisiile de specialitate reunite ale celor două camere ale Parlamentului, apoi în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Legea bugetului de stat pe anul 2019 a fost aprobată cu 245 voturi „pentru”, 115 voturi „împotrivă” și două abțineri.

Deși Curtea Constituțională a României a respins sesizarea președintelui Klaus Iohannis legată de Legea Bugetului, procedura de aprobare a legii a trebuit reluată, astfel că s-au parcurs din nou toate etapele procedurale și legale.

Membru în Comisia de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților, reprezentanta PSD Satu Mare în Parlament, Ioana Bran, și-a exprimat speranța că nu vor mai interveni blocaje.

”Vă reamintesc că președintele Iohannis a sesizat CCR la 22 februarie, iar la 6 martie sesizarea a fost respinsă. Acum președintele are la dispoziție 10 zile pentru a promulga legea. Sper să o facă însă mai repede. A fost destul cât a tras de timp și a blocat România doar pentru că domnia sa a intrat prematur în campania pentru un nou mandat” – a declarat Ioana Bran.

Tags: buget  votat  parlament  ioana bran  
1055 vizite
Distribuie pe