Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sondaj intern PNL: Adrian Cozma conduce în preferințele sătmărenilor
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Martie 2019

Potrivit unui sondaj comandat de conducerea centrală a Partidului Național Liberal și efectuat de un institut independent de sondare a opiniei publice, în pregătirea alegerilor locale de anul viitor, Adrian Cozma este politicianul liberal în care au cea mai mare încredere sătmărenii.

Rezultatele sondajului au fost prezentate joi în Colegiul Director Județean, din care fac parte președinții filialelor locale PNL din județul Satu Mare, dar nu au fost date publicității, informațiile fiind transmise ”pe surse”.

Astfel, potrivit sondajului, în topul preferințelor sătmărenilor în ceea ce-i privește pe liberali se situează consilierul județean Adrian Cozma, cunoscut ca un rebel în organizația județeană a partidului, cu 21,4%.

El este urmat de președintele organizației județene, Adrian Albu, cu 11%, și alte personalități liberale locale mai mult sau mai puțin cunoscute publicului larg.

Sondajul a fost efectuat în cursul lunii Decembrie 2018 și, printre altele, relevă și faptul că, în cazul unor alegeri de orice fel, PNL ar fi votat de 20% dintre sătmăreni, cu acest procent reușind să depășească deja PSD la nivel județean.

Tags: sondaj  liberal  adrian cozma  
1668 vizite
Distribuie pe