Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O nouă întâlnire regională cu susținătorii ALDE, la Botiz
ALDE Satu Mare  - Duminica, 7 Aprilie 2019

În acest sfârșit de săptămâna, echipa de campanie a candidatului sătmărean pentru un mandat în Parlamentul European, Ovidiu Silaghi, a continuat șirul întâlnirilor regionale pentru pregătirea alegerilor europarlamentare.

De această dată, reprezentanții organizațiilor ALDE din regiunea de Nord-Vest a județului Satu Mare au fost convocați la întâlnire. Întrunirea s-a desfășurat la Botiz, unde primarul Mureșan Ioan a asigurat și de această dată o găzduire exemplară. Temele aduse în discuție au vizat potențialul partidului de a obține un scor bun în fiecare zonă a județului Satu Mare.

Ședința a debutat cu cuvantul de deschidere adresat de către Stelian Victor Fedorca, secretar general adjunct ALDE: “Tara Oasului in Parlamentul European, prin Ovidiu Silaghi.” 

Locurile de la masa de prezidiu au fost ocupate de Ovidiu Silaghi, președintele organizației ALDE SM, fost ministru și eurodeputat; Adrian Stef, liderul municipal al organizației ALDE SM; Claudiu Sulea, secretar ALDE SM; Dan Babut, responsabilul rețelei electorale; Cosmin Bota, responsabilul zonei convocate; Andrea Bologa, președinte OFLDE SM; Claudiu Tămășan, președinte TLDE SM; Crina Ciceu, vicepreședinte TLDE SM și Renato Crîșmar, președinte CE-ALDE SM.

Tags: intalnire  regionala  alde  botiz  
1980 vizite
Distribuie pe