Locale Altele
Duminica, 26 Ianuarie 2020
Dum, 26 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gabriel Leș: ”Toți au promis, dar doar Guvernul PSD finanțează cele mai mari investiții la Satu Mare”
PSD Satu Mare  - Sambata, 13 Aprilie 2019

Ministrul Gabriel Leș – președinte al Organizației municipale PSD Satu Mare și echipa PSD de la municipiu au stat de vorbă sâmbătă dimineața cu sătmărenii despre proiectele pe care Guvernul le finanțează în Satu Mare, despre nevoile și așteptările pe care le au cetățenii orașului.

”Sătmărenii știu că Guvernul PSD finanțează în municipiul Satu Mare cele mai mari investiții așteptate de 30 de ani de sătmăreni. Toți au promis, dar doar Guvernul PSD a avut voința să finanțeze proiecte mari de infrastructură precum al treilea pod peste Someș pe strada Ștrandului, centura de ocolire a municipiului Satu Mare care include și al patrulea pod peste Someș, alături de alte proiecte, precum construirea a 6 blocuri ANL sau modernizarea Liceului German.

Să nu uităm că Guvernul PSD este cel care a acordat finanțare pentru achiziționarea unui sediu pentru Bibliteca Județeană Satu Mare, care în prezent achită o chirie lunară de 10.000 de euro! Toate acestea demonstrează că PSD are la Satu Mare o echipă unită, care luptă la București pentru ca municipiul Satu Mare să se dezvolte, deși nu suntem în conducerea administrativă a orașului” - a declarat ministrul Gabriel Leș.

La întâlnirea cu sătmărenii au mai participat vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca, presedintele executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun, consilieri locali și alți membri din conducere.

Tags: satu mare  merita  mult  psd  
886 vizite
Distribuie pe
Andrei
Și cam ce a facut PSD cand a fost in conducerea administrativa a orasului?
2019-04-13 15:56:52
Satul de PSD si minciuni
Nu va e rusine sa mintiti
2019-04-13 15:46:47