Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran la o întâlnire importantă cu o delegație de reprezentanți ai poporului chinez
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Miercuri, 8 Mai 2019

În calitate de membru al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din cadrul Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran a participat miercuri la o întâlnire bilaterală cu membrii unei delegații a Comisiei pentru afaceri bugetare din Adunarea Națională Populară a R.P. Chineze.

În cadrul discuțiilor, atât deputatul Sorin Lazăr, președintele comisiei române, cât și E.S. Shi Yaobin, conducătorul delegației chineze, au subliniat importanța diplomației parlamentare şi a dialogului partidelor politice în promovarea cooperării între state.

Discuțiile au fost cordiale, relațiile României cu China progresând mult în ultimii ani. Un rol important a avut, în acest sens, propunerea premierului României, Viorica Dăncilă, de înființare, în 2018, a Comitetului interministerial pentru proiectele de cooperare economică cu Republica Populară Chineză.

”În urmă cu exact 2 ani, pe 8 mai 2017, în calitatea pe care am avut-o atunci, de secretar al Camerei Deputaților, am primit o delegație a Comisiei pentru afaceri externe a Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez. Și atunci, ca și acum, am subliniat importanța pe care partea română o acordă consolidării Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare cu China, în special în domeniul relațiilor economice, comerciale și al marilor proiecte de infrastructură” – a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Tags: delegatie  china  ioana bran  
456 vizite
Distribuie pe