Locale Altele
Miercuri, 5 August 2020
Mie, 5 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Romeo Nicoară: ”Un depozit frigorific este prioritatea europarlamentarilor liberali pentru zona Halmeului”
Florin Răchitan  - Joi, 16 Mai 2019

Caravana electorală PNL condusă de deputatul Romeo Nicoară a ajuns în aceste zile în Ugocea, primul popas fiind făcut ieri la Halmeu, unde, așa cum era de așteptat, tema principală a discuțiilor pe care le-au avut liberalii cu producătorii locali a fost cultura căpșunilor.

Reprezentanții PNL le-au prezentat localnicilor principalele oportunități în accesarea fondurilor europene, prioritatea viitorilor europarlamemtari pentru zona aceasta urmând să fie obținerea finanțării pentru înființarea unui centru de colectare și păstrare în camere frigorifice a căpșunilor recoltați în sezon, astfel încât aceștia să poată fi vânduți în orice perioadă anului și chiar să fie exportați pe piețele altor țări UE.


În cursul zilei de azi, echipa PNL s-a deplasat la Turț, unde s-au întâlnit cu localnicii la târgul de țară. Oamenii s-au plâns de interdicția impusă de Direcția Sanitar-Veterinară de a vinde animale, după pesta porcină ce a făcut ravagii în județul Satu Mare, ei fiind nemulțumiți de modul în care autoritățile au gestionat situația.

Tags: depozit  capsuni  halmeu  romeo nicoara  
458 vizite
Distribuie pe