Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipa Pro România la Festivalul Căpșunilor de la Halmeu
Florin Răchitan  - Sambata, 18 Mai 2019

La fel ca în fiecare an în această perioadă, producătorii din Halmeu care asigură jumătate din recolta de căpșuni a României au organizat sâmbătă o nouă ediție a festivalului prin care își sărbătoresc munca.

Invitați de onoare la Festivalul Căpșunilor din acest an au fost reprezentanții Pro România, deputatul Octavian Petric și candidatul acestei formațiuni politice pentru Parlamentul European, Ciprian Ardelean, ei fiind cooptați și în juriul ce a desemnat cei mai gustoși căpșuni ai sezonului.

”Apreciem modul în care este organizat festivalul, dar și dorința cultivatorilor de căpșuni de a se autodepăși an de an. Îi felicităm pe toți producătorii pentru că duc tradiția locului mai departe, pentru că fac eforturi să cultive în continuare soiurile de căpșuni autohtone care ne-au consacrat în toată țara. Le mulțumim pentru căldura cu care au primit echipa Pro România și îi asigurăm de toată susținerea noastră” – au declarat cei doi membri de frunte ai Pro România.

Festivalul Căpșunilor a continuat cu programul artistic asigurat de numeroase formații din județ, precum și cu nelipsitul concurs al frumuseților locale ”Miss Căpșunica”.

Tags: festival  capsuni  halmeu  pro romania  
1015 vizite
Distribuie pe