Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD la final de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare: ”Sătmărenii au încredere în noi”!
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Mai 2019

Toată conducerea și staff-ul de campanie electorală a Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat a participat vineri la conferința de presă în care au făcut un bilanț al ultimelor săptămâni în care au străbătut județul în lung și-n lat și pentru a transmite un mesaj de unitate și mobilizare la alegerile europarlamentare de duminică.

Președintele Aurelia Fedorca a prezentat în fața sătmărenilor ”o echipă puternică și unită, care în această campanie a fost mereu pe teren, din casă în casă, din poartă în poartă – miniștri, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, așa cum în ultimii ani am fost o echipă serioasă, care a muncit și a atras, cu susținerea Guvernului PSD, peste 500 de milioane de euro pentru județul Satu Mare, pentru investiții pe care sătmărenii le așteaptă de 30 de ani.  În toate localităţile s-au investit sau sunt în curs de derulare investiţii pentru apă, canalizare, şcoli, drumuri, poduri, cămine culturale. Am văzut investițiile cu ochii noștri și asta ne-a bucurat și ne-a dat încredere că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Iar sătmărenii, din toate zonele județului nostru, apreciază acest lucru. Am fost primiți bine peste tot și sperăm ca acest lucru să se vadă la votul de duminică”.

Ea a făcut referire și la articolul nostru (în urma căruia grofii au luat la puricat tot Palatul ca să afle de unde știm noi de-astea n.r.), confirmând că a asistat la o discuție în care primarul liberal din Turț i-a îndemnat pe localnici duminică, la ieșirea din biserică, să voteze neapărat candidații PNL la alegerile europarlamentare, că altfel ”domnii de la Consiliul Județean nu ne vor mai da bani anul acesta”.

”În timp ce noi munceam, adversarii noștri au continuat operațiunea de învrăjbire a românilor. În lipsa unor programe realiste, au dus o campanie agresivă pe stradă și în mediul online, bazată pe acuzații nefondate. Au continuat să picure ură pentru a desăvârși împărțirea României în două tabere - una cea pe care a atins-o ura și una care încă mai speră că rațiunea va triumfa și că noi într-o zi vom fi din nou un popor unit și puternic” – a continuat lidera PSD Satu Mare. 

”Suntem foarte aproape de momentul în care românii vor trage linie și vor decide unde pun ștampila. Îi invităm pe sătmăreni să iasă la vot, să aleagă partidul care a mărit pensiile și salariile! Să aleagă partidul care are grijă ca tinerii României să se educe, nu să înjure, partidul care oferă securitate, nu securiști! Partidul care spune românilor să stea drepți în picioare în Europa, nu pe cei care le spun românilor să stea cu capul plecat!” – a îndemnat, în final, Aurelia Fedorca.

Tags: psd  final  campanie  electorala  
914 vizite
Distribuie pe