Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipa Pro România le mulțumește sătmărenilor
Florin Răchitan  - Marti, 28 Mai 2019

Obținând un rezultat demn de menționat la prima participare la vreun tur de scrutin de la înființare, Organizația Județeană Pro România le mulțumește tuturor sătmărenilor care au făcut posibilă reprezentarea acestei noi formațiuni politice în Parlamentul European.

”Echipa Pro România Satu Mare le mulțumește tuturor sătmărenilor care au participat la alegerile europarlamentare de duminică și în mod special sătmărenilor care, prin votul pe care l-au acordat, au demonstrat că ei cred în acest nou proiect, PRO România.

Împreună am câștigat prima bătălie și putem reconstrui social-democrația adevărată în România.

Îi asigurăm pe sătmăreni că am înțeles mesajul pe care l-au dat clasei politice prin votul de duminică și le promitem că nu îi vom dezamăgi. Vom rămâne fideli principiilor pe care le-am enunțat în campania electorală și vom construi o stângă bazată pe valori autentice.

Schimbarea a început! Vă mulțumim!”

Încă în ziua votului, purtătorul de cuvânt al Pro România, Ciprian Ardelean, candidat al acestei formațiuni politice pentru Parlamentul European, a postat un mesaj pe Facebook în care își exprimă recunoștința pentru susținerea din partea sătmărenilor:

”Votarea s-a terminat, azi am fost la vot impreuna cu sotia mea; nu am fost nici la costum si nici nu am anuntat presa in cursul zilei, ca sa imi faca poze!

Va multumesc celor ce ati votat Pro Romania, pe mine implicit! Va iubesc dragii mei, cum il iubesc pe fiecare roman din tara sau din strainatate!

Haideti sa ne apucam sa muncim, e mare nevoie, oamenii au aratat la urne ce-si doresc in ciuda presiunilor PSDragnea”!

Tags: mesaj  multumire  pro romania  
1206 vizite
Distribuie pe