Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Romeo Nicoară cere măsuri urgente pentru protejarea persoanelor internate la Centrul de Recuperare ”Christiana” din Carei
Florin Răchitan  - Marti, 11 Iunie 2019

Reacționând la semnalele din presă privitoare la abuzurile la care ar fi fost supusă o tânără internată la Centrul de Recuperare ”Christiana” din Carei, deputatul liberal Romeo Nicoară solicită măsuri urgente pentru protejarea pacienților de acolo.

Situația de la Centrul Christiana din municipiul Carei, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, trebuie lămurită cât mai urgent.

Gravitatea faptelor, dacă ele se confirmă, este de necuprins și trebuie luate măsuri urgente atât pentru protecția persoanelor internate acolo, cât și pentru tragerea la răspundere a celor ce sunt direct responsabili cu administrarea Centrului de recuperare de la Carei.

Asemenea acte de barbarism, semnalate în presa locală, încalcă demnitatea umană și drepturile elementare ale pacientului, precum și orice normă aplicabilă unui management profesionist și civilizat al acestei instituții. Cei vinovați și cei care au permis să aibă loc asemenea fapte trebuie să răspundă imediat.

Tags: abuzuri  centru  carei  romeo nicoara  
514 vizite
Distribuie pe