Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Distracție cu trupe legendare la Tășnadul Estival
Florin Răchitan  - Sambata, 20 Iulie 2019

Tășnădenii și oaspeții lor își sărbătoresc orașul în acest week-end, cu manifestări cuprinse în cadrul noului șirului de evenimente ”Tășnadul Estival”, destinate atât localnicilor, cât și turiștilor de la stațiunea balneară.

Organizatorii au pregătit un program bogat și variat, din care nu au lipsit expozițiile și alte evenimente culturale de înaltă ținută, dar nici petrecerea de două zile din centrul orașului, pe scenă urcând vedete precum Lidia Buble, Gașca Zurli, Iris sau trupa Republic din Ungaria.

Unul dintre oaspeții care au fost alături de tășnădeni la deschiderea oficială a sărbătorii este deputatul PSD Ioana Bran, cea care acordă pe toată durata mandatului o atenție specială comunicării și colaborării cu locuitorii orașului unde și-a deschis și un birou parlamentar.

”M-am bucurat să fiu astăzi la Tășnad unde a început cea de-a 21-a sărbătoare estivală a orașului. Gazdele s-au pregătit bine, cu spectacole pentru toate vârstele și toate gusturile, în care se îmbină tradițiile și modernitatea. Sunt cântece și dansuri populare, dar și muzică modernă și chiar și majorete.

La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Prooroc Ilie, care a fost darnic și ne-a dat vreme bună, fără ploaie, tunete sau fulgere!” – a declarat Ioana Bran.

Tags: tasnad  estival  ioana bran  
476 vizite
Distribuie pe