Locale Altele
Luni, 1 Iunie 2020
Luni, 1 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PNL Satu Mare adună semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Președinția României
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Marti, 13 August 2019

Sub conducerea deputatului Romeo Nicoară, o echipă a Partidului Național Liberal din Satu Mare a început luni să adune semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis pentru încă un mandat la conducerea României.

”Sunt convins că președintele Iohannis este cea mai bună alegere pentru Președinția României. In condițiile de atac permanent asupra democrației românești din partea PSD, din ultimii doi ani, Klaus Iohannis este cel care a rămas drept și nu a permis o derivă totală.

Avem nevoie pentru mai departe să construim o Românie normală, o Românie cu o administrație profesionistă și deschisă spre cetățeni, o Românie cu o economie liberă și nesugrumată de stat.

Reconstrucția statului român este o urgență, acum la 30 de a ani de la Revoluția română din 1989. Statul subperformează, nu se preocupă de bunul mers al lucrurilor, nu se ocupă de crearea de oportunități pentru proprii cetățeni, nu se ocupă de a pune România mai aproape de Europa, deși suntem parte a ei de peste 10 ani.

Klaus Iohannis este președintele care poate realiza această reconstrucție alături de PNL!" – a declarat deputatul Romeo Nicoară.

Tags: semnaturi  presedinte  iohannis  
381 vizite
Distribuie pe