Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Adrian Cozma vrea să candideze pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 3 Septembrie 2019

După ce s-a schimbat legea, revenindu-se la sistemul alegerii președintelui Consiliului Județean prin vot direct acordat de populație, primul politician sătmărean care și-a anunțat dorința de a candida pentru această funcție este consilierul județean liberal Adrian Cozma.

El și-a depus candidatura în cadrul PNL, urmând să obțină aprobarea colegilor pentru a se lansa în campania electorală ce va precede alegerile locale de anul viitor.

”Cred că am acumulat experiență politică și administrativă în acești 8 ani, ca ales al județului în special, iar cu o echipă bine pregătită vom face lucruri bune pentru județul nostru.

A fost și este onorant să-i reprezint pe sătmăreni și o fac deschis și onest.

Ce am făcut ca și consilier o să fac și din poziția de președinte. Adică o să reprezint cu cinste și pricepere întreaga noastră comunitate. Avem nevoie de drumuri sigure, școli bune, spitale modernizate și de cultură urbană de calitate. Județul are nevoie de o piață modernă pentru producătorii locali și de o strategie unitară și eficientă în turism. Avem un județ frumos și merită promovat.

Alături de colegii mei pot da o altă dimensiune instituției și cred că vom găsi resurse financiare pentru problemele care ne așteaptă.

Sunt convins că împreună vom reuși.

În perioada următoare voi elabora un program de guvernare locală și voi prezenta principalele proiecte pe care vreau să le promovez în perioada care vine.

Mă voi consulta cu medici, profesori, antreprenori, tineri, funcționari, meseriași și alte categorii sociale pentru a înțelege cât mai bine ce așteptări au și care ne sunt prioritățile.

Satu Mare trebuie să își recîștige prestigiul și să fie din nou un punct de reper important pe harta Romaniei” – a declarat Adrian Cozma.

Tags: adrian cozma  candidatura  judet  
1398 vizite
Distribuie pe