Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma propune o alianță a partidelor de dreapta
Florin Răchitan  - Sambata, 7 Septembrie 2019

La scurt timp după ce și-a anunțat dorința de a candida pentru președinția Consiliului Județean, liberalul Adrian Cozma a făcut o ofertă publică partidelor de dreapta de a se alătura în scopul formării unei alianțe pentru Satu Mare.

În cadrul unui interviu pe care l-a dat pe un post local de televiziune, Adrian Cozma i-a invitat pe colegii de la USR+PLUS să se gândească la o alianță la nivel local, indiferent de opțiunile pe care le vor avea aceste formațiuni politice la nivel național, în urma alegerilor ce se vor desfășura în perioada următoare.

”Nu caut o alianță împotriva cuiva, ci o alianță PENTRU ceva, PENTRU UN PROIECT! Acest proiect trebuie să detalieze, pe puncte, ce vom face pentru sătmăreni! Văd realistă o alianță cu USR-PLUS… Din pozițiile publice ale domniilor lor, cred că avem țeluri comune. În această formulă, putem câștiga atât Primăria Satu Mare, cât și conducerea Consiliului Județan! Ca atare, nu doar la nivel național, dar și la nivelul județului nostru eu văd posibilă o astfel de alianță! Nu va fi o alianță împotriva cuiva, ci pentru ce ar trebui făcut în Satu Mare!”

”Ne uităm în jur, la Bihor, Cluj… Satu Mare are un potențial mult mai mare și, totuși, suntem foarte mult în urmă… E nevoie de un proiect serios pentru Satu Mare… Nu le știu eu pe toate, însă un singur lucru garantez: voi lua în jurul meu oameni care pot face lucruri mărețe! Vreau să aplicăm modele de administrație liberală care a performat – ca la Oradea, la Alba Iulia, la Cluj” - a declarat Adrian Cozma.

Tags: alianta  dreapta  adrian cozma  
818 vizite
Distribuie pe