Locale Altele
Duminica, 20 Septembrie 2020
Dum, 20 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Guvernul va veni în fața Parlamentului. PSD nu se teme de acest vot”!
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Miercuri, 18 Septembrie 2019

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a făcut câteva considerații legate de decizia de miercuri a Curții Constituționale care îl obligă pe președintele Klaus Iohannis să emită DE ÎNDATĂ decretele de revocare a miniștrilor solicitate de premierul Viorica Dăncilă, precum și decretele de desemnare a miniștrilor interimari propuși de aceasta.

Astăzi s-a dovedit încă o dată că președintele Klaus Iohannis este preocupat doar de campania electorală și Constituția nu îi este familiară sau preferă să nu țină cont de ea...

Dl. Iohannis și-a făcut un obicei păgubos din a bloca Guvernul, chiar dacă asta înseamnă încălcarea Constituției în mod repetat.

Judecătorii Curții Constituționale au decis că președintele a încălcat Constituția și trebuie să emită DE ÎNDATĂ decretele de revocare a miniștrilor solicitate de primul-ministru, precum și decretele de desemnare a miniștrilor interimari propuși.

Sper ca domnul Iohannis să renunțe la abuzuri și la obsesia propriului brand de candidat și să lase Guvernul să lucreze pentru români.

Guvernul va veni în fața Parlamentului. PSD nu se teme de acest vot!

Tags: decizie  constitutie  remaniere  guvern  ioana bran  
751 vizite
Distribuie pe