Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărencele de la ALDE au participat la conferința națională a organizației de femei a partidului
ALDE Satu Mare  - Miercuri, 16 Octombrie 2019

ALDE Satu Mare a fost reprezentată la Conferința organizației de femei a OFLDE, ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Păltiniș, în județul  Sibiu, de lidera organizației județene de femei, Andrea Bologa, și colega sa de la conducerea organizației municipale, Daniela Rațiu.

”Organizația s-a reconfigurat, și-a stabilit strategia pentru următoarea perioadă și s-a reunit cu obiective care vizează obținerea performanțelor sub o altfel de politică, respectiv aceea a implicării și a respectului față de valori și educație” – a declarat Andrea Bologa.

"Foarte mulți nu înțeleg politica și o fac doar să le fie bine. Nu am fost niciodată o activistă, mă deranjează lingușeala și camarila de partid. Dragi femei, ați venit în politică să faceți ceva și să impuneți o minimă morală. Ca să ne depășim limitele, avem întotdeauna nevoie de educație" - a spus Norica Nicolai, președinte OFLDE România.

Femeile liberal democrate au fost onorate de prezența președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu, dar și a secretarului general Daniel Chițoiu.

Președintele Călin Popescu Tăriceanu și-a exprimat mulțumirea și aprecierea față de modul în care femeile liberal democrate înțeleg să se implice și le-a promis susținerea pe criterii de competență.

"Fiind liberal, nu sunt pentru conceptul de a defini cote în ceea ce privește reprezentarea procentuală a femeilor. Însă, femeile generează empatie de ordin social și soluția ar fi ca acestea să se implice benevol și nu pe cote sau pe ordin numeric. Știu că Europa promovează acest concept, dar eu voi fi bucuros să știu că femeile ocupă un rol important, eligibil în funcție de competențe și în funcție de angrenarea fiecăreia în viața politică. Știu că nu vă feriți de responsabilități și vă rog să ne ajutați ca România să devină locul unde să ne placă să trăim" - a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Tags: conferinta  femei  alde  paltinis  
2233 vizite
Distribuie pe