Locale Altele
Duminica, 22 Mai 2022
Dum, 22 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii susţin că Mircea Govor e doar vice de decor
Florin Răchitan  - Vineri, 21 August 2009

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, că celălalt vicepreşedinte, Mircea Govor, nu are dreptul să semneze nici un act oficial al instituţiei.

 

Adrian Ştef a anunţat că el îl consideră pe colegul său de partid, Valentin Macec, ca fiind în continuare vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, hotărârea prin care acesta a fost înlocuit cu Mircea Govor fiind contestată în justiţie, iar până la anunţarea vreunei sentinţe judecătoreşti liberalii consideră că trebuie suspendată orice activitate a lui Mircea Govor la conducerea CJ.

 

De-altfel, Mircea Govor nu a primit nici delegările necesare pentru a putea să semneze documente oficiale ale Consiliului Judeţean şi are prea puţine şanse să primească aceste delegări, cel puţin atâta timp cât preşedintele Csehi Arpad se află în concediu.

 

Următorul termen în care va fi dezbătută la Tribunal contestaţia lui Valentin Macec cu privire la schimbarea sa din funcţie a fost stabilit pentru data de 3 septembrie.

 

În cadrul conferinţei de presă de vineri, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, şi deputatul Viorel Buda, au criticat măsurile anticriză adoptate de Guvern, propunând o serie de măsuri de relaxare fiscală, cuprinse într-un proiect de lege ce urmează să fie propus de liberali pentru dezbatere în Parlament.  
Tags: liberali  vice  govor  
3402 vizite
Distribuie pe