Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii spun că udemeriștii își îndeamnă propriul electorat să-l voteze pe Iohannis. Udemeriștii spun că e Fake News :))))
Florin Răchitan  - Joi, 21 Noiembrie 2019

Că propaganda din timpul campaniei electorale ce tocmai a intrat pe ultima sută de metri nu se bazează neapărat pe informații reale deja nu mai e o noutate pentru nimeni, dar liberalii sătmăreni au reușit să treacă la un alt nivel și din acest punct de vedere.

Tocmai în conferința de presă de joi în care acuzau PSD de răspândirea de Fake News, o parte a conducerii PNL Satu Mare a inventat cel mai mare Fake News local din actuala campanie electorală ;))

Bazându-se, probabil, pe o vorbă aruncată în vânt de vreunul dintre grofi, ditamai președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Național Liberal, Adrian Albu, a anunțat că urmează să apară un comunicat oficial din partea UDMR Satu Mare, prin care formațiunea reprezentativă a maghiarilor își va îndemna propriul electorat să-l voteze pe candidatul susținut de PNL la alegerile prezidențiale de duminică, Klaus Iohannis.

“Le mulţumesc celor de la USR, celor de la FDG şi le mulțumesc anticipat celor de la UDMR, am înţeles că o să apară în cursul după amiezii un comunicat de presă interviu al domnului Pataki Csaba, președintele Organizației Județene, de sprijin pentru domnul Iohannis” – a fost declarația lui Adrian Albu, consemnată de colegii din presa locală.

Un comunicat din partea UDMR a apărut, într-adevăr, puțin mai târziu, sub forma unei... dezmințiri ;))

Senatorul UDMR Turos Lorand a reamintit poziția oficială a formațiunii pe care o reprezintă, enunțată în urmă cu câteva zile chiar de conducerea națională a acesteia: ”Niciunul dintre candidați nu a cerut sprijinul UDMR sau al maghiarilor în Turul 2 al alegerilor prezidențiale. În aceste condiții, nu putem acorda sprijinul nostru niciunuia dintre ei, nu facem campanie pentru niciun candidat. Noi avem încredere în înțelepciunea alegătorilor noștri. Îi îndemnăm să iasă la vot și să decidă înțelept” – a declarat Turos Lorand.

”Dacă ar fi sa ne luăm după liberali, nici nu ar mai trebui organizate alegerile. Din fericire, nu este așa. Putem pune dezinformarea pe seama entuziasmului liberal, dar vom vedea adevărul la vot! Duminică mergem la vot cu încredere și #votămcuinima – a punctat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Tags: liberali  udmr  fake news  
1550 vizite
Distribuie pe