Locale Altele
Marti, 11 August 2020
Marti, 11 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Cerem amânarea plății utilităților pentru cetățeni”!
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Miercuri, 1 Aprilie 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, critică întârzierea cu care reprezentanții actualei puteri iau deciziile esențiale, care oricum se bat cap în cap, și prezintă succint câteva dintre solicitările formațiunii sale politice prin care s-ar lua o povară de pe umerii românilor în aceste vremuri grele.

După ce că iau toate deciziile cu întârziere, președintele și oamenii lui nu se înțeleg. Ieri Klaus Iohannis a spus că vârstnicii nu au voie să iasă deloc din casă. Mai târziu, Ludovic Orban l-a corectat: vârstnicii pot ieși între orele 11-13 pentru a-și cumpăra mâncare sau medicamente.

În același mod se întâmplă și cu măsurile economice. Tot cu întârziere și contradicții. Amânarea plății ratelor e complicată, a explicat premierul, ca un avocat al băncilor. „Nu poți forța sistemul bancar să renunțe la venituri fără de care nu pot funcționa”, a spus Orban. Azi, ministrul de finanțe își contrazice șeful și declară că Guvernul pregătește o OUG în acest sens.

PSD cere amânarea plății ratelor la bănci demult. Așa cum cere demult și alte măsuri economice care să îi ajute pe oameni să treacă prin această criză îngrozitoare. Toate sunt urgente!

→ La cererea antreprenorilor, să se treacă la amânarea plății contribuțiilor de asigurări sociale aferente veniturilor din salarii și veniturilor asimilate salariilor pentru 3 luni. Contractele de muncă să rămână valabile, vechimea să nu fie alterată. Contribuabilii să nu plătească dobânzi și penalități.

→ La cererea beneficiarului , persoane fizice și firme, să se amâne pentru 3 luni plata serviciilor de utilități (apa, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice si de internet, cablu TV) pentru toți beneficiarii de astfel de servicii de pe teritoriul României. Sumele amânate se vor recupera în rate timp de 12 luni după această perioadă.

Fiecare zi contează. Ieșiți, colegi liberali, din starea de campanie electorală. Suntem într-o bătălie grea, mor oameni în fiecare zi!

Oameni buni, stați acasă!

934 vizite
Distribuie pe
Utilitati
Cucoana draga eu zic sa-ti cumperi o maturaa de cusut si te apuca de munca , consumi aerul degeaba.Daca nu platim utilitatile , firmele respective nu o sa aiba bani sa functioneze si peste 2-3 luni se inchid si o sa ne aduci tu cu galeata apa, gaz si curent.....
2020-03-26 10:32:48