Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Profitând de pandemie, liberalii își bagă oamenii în toate funcțiile posibile, fără concursuri, fără nimic. Gabriel Leș: Opriți-vă!
Cabinet Parlamentar Gabriel Beniamin Leș  - Miercuri, 27 Mai 2020

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, trage un semnal de alarmă în legătură cu practica generalizată a liberalilor, care a ajuns și la Satu Mare, de a profita de pandemie pentru a-și instala oamenii în funcții de conducere, în unele cazuri eliminându-i chiar pe cei mai competenți directori de instituții din județ.

Cred că toate partidele au ce să-și reproșeze atunci când vine vorba despre oportunitatea unor numiri pe funcții. Ceea ce face, însă, camarila de partid liberală este fără precedent în lipsa de profesionalism și inadecvare în posturile de conducere.

Este un adevărat desant al neaveniților. Patron de pompe funebre numit director de spital, rubedenii fără studii în funcții de conducere, în posturi publice cheie și lista poate continua.

Același lucru se întâmplă și la nivelul județului Satu Mare, unde după schimbarea Inspectorului General Școlar cu un membru de partid fără cea mai elementară experiență managerială, avem parte de o nouă surpriză marca PNL.

În plină pandemie cel mai apreciat profesionist din fruntea Agenției pentru Protecția Mediului este înlocuit cu un client de partid. Același lucru s-a întâmplat la Direcția Sanitar-Veterinară.

Cunosc foarte bine aceste instituții, sunt funcții tehnice, de mare responsabilitate, care nu pot fi date pe mâna unor novici. Deprofesionalizarea și incompetența a devenit un fenomen propagat de PNL la scară națională. Opriți-vă!

1129 vizite
Distribuie pe